GeorgeSports Logo

 

Cursussen Zeist

Borstcrawl cursussen

In meer dan 50 jaar heeft George, als volledig gecertificeerd trainer / coach, bijna 2.000 recreanten, wedstrijdsporters en topsporters de techniek van het zwemmen bijgebracht. Ook heeft hij met zijn boeken en video's "Techniekoefeningen in woord en beeld" een grote bijdrage geleverd aan de uitbreiding van de beschikbare oefenstof en het tot stand komen van een methodische trainingsaanpak. Tevens heeft hij vele honderden techniekclinics in binnen- en buitenland verzorgd.

Ieder seizoen, dat start in september en eindigt eind juni, wordt er op zaterdagochtend geoefend in het KNZB zwembad op het KNVB Sportcentrum Zeist. Naast een vaste groep, recreanten, wedstrijdsporters en topsporters die wekelijks deelneemt, wordt er ook een cursus georganiseerd onder het motto: "een technisch verantwoorde Borstcrawl is voor IEDEREEN weggelegd". De leeftijd van de deelnemers varieert van ± 12 jaar tot dik boven de 60 jaar, waarbij het gemiddelde rond de 30 jaar ligt.

De afgelopen twee seizoenen hebben de cursussen veel problemen gekend door de Corona pandemie. Omdat deze pandemie nog altijd niet voor de volle 100% onder controle is, hebben wij gemeend om de cursussen voor het seizoen 2021-2022 door te schuiven naar het seizoen 2022-2023.

 © George Sports 2018